Sprinklercentral

Sprinklercentral

Professionel sprinklercentral

En professionel sprinklercentral er kernen til en sikker og effektiv måde, at kunne håndtere en mulig brand rent metodisk. Funktionen ved en sprinklercentral er som en ”mellemmand”, som automatisk videregiver et advarselssignal om en opstået brand, hvoraf brandvæsnet på meget kort tid kan reagere på alarmen, som er det fundamentale ved sprinklercentralens formål. Med andre ord spiller den en central rolle for en professionel brandsikring.

En sprinklercentral skal naturligvis leve op til de krav, som løbende bliver reguleret i dansk lovgivning – hvilket vi hos Flindtholt.dk naturligvis lever fuldt op til.

Placering af en sprinklercentral

Placering og montering af en sprinklercentral er altid med udgang til det fri så brandvæsnet har let og hurtig tilgang.
Vi har mange års erfaring med komplette løsninger, uanset om det er sprinkleranlæg, AVS anlæg, vandtågeanlæg eller trapperumssprinklere.

En sprinklercentral redder sekunder

Ved en mulig opstående brand kan en sprinklercentral redde sekunder for både liv og værdier i en bygning, hvor det kan have store negative betydninger, hvis man spilder dyrebare sekunder. Dermed er det ikke kun en tryghed og forsikring, men kan i visse tilfælde være en rigtig værdifuld investering.

Vejledning omkring sprinklercentral

Kontakt os til en uforpligtende snak – uanset om det er omkring sprinklercentral, sprinkleranlæg eller noget helt tredje. Vi sidder altid klar i vores åbningstider, til at vejlede dig i mål sammen med os.

Læs også: