Om os

Om os

Flindtholt.dk ApS blev etableret i 2017 af Henrik Flindtholt og siden er det gået stærkt. D. 1. maj 2018 valgte Henrik at gøre Andy Poulsen til partner og senere i februar 2020 også at gøre Jégwan Kaaber til partner i Flindtholt.
Herefter tog væksten yderligere fart. Så meget at vi i 2022 fik Børsens Gazellepris for 5. gang.

En del af rejsen var et farvel til VVS og en specialisering indenfor automatisk sprinkleranlæg. Og vi kan prale af at have de mest kompetente medarbejdere indenfor området.
Vi både projekterer, installerer og udfører sprinklerservice på anlæg i alle typer bygninger som trapperum, hoteller, domiciler, parkeringshuse, logistikhaller og meget mere.

Vi synes selv, at vi er gode til det vi laver. I 2022 blev Flindtholt.dk opkøbt af BST-gruppen, som en vigtig del af deres satsning i ambitionen om at blive Nordens førende brandsikringsspecialist. Det er vi stolte af. En del af aftalen omkring salget var, at vi forsætter under samme ledelse.

I dag er vi 80 mand i Flindtholt og har afdelinger i Slagelse, København og Silkeborg. Men uagtet vores størrelse går vi ikke på kompromis med vores stærke værdier og sunde kultur.
De nære relationer, venlighed og at finde ud af det sammen, er vigtigt for os. Et lille stort firma.

Vi ønsker her er god stemning og rart at være – trods travlhed.
Det vil du mærke, når du besøger og handler med os.

(+45) 86 10 00 01
kontor@flindtholt.dk