Brandsikring

Brandsikring

Om Brandsikring

Hos Flindtholt.dk tilbyder vi kun de bedste løsninger inden for brandsikring. Vi kender naturligvis vigtigheden af en kvalitetssikret brandsikring i Danmark, såvel som de standarder og lovgivninger det omfatter. Derfor specialiserer vi os i, at alle bygninger kan få den bedste brandsikring, så mulige skader kan mindskes og værdigenstande reddes.

Brandsikring til erhverv

Vi tilbyder brandsikring til alle typer bygninger, som ønsker en sikkerhed i top, og en tryghed i dagligdagen. Erhvervskunden tilbydes store som små løsninger efter behov, så de kan mindske mulige skader på selve bygning og fysiske produkter, såvel som sikkerhed for sine medarbejdere.

Installation & service eftersyn

Vi har mange års erfaring vedrørende brandsikring, og tilbyder også fuld installation samt de lovpligtige eftersyn. Brande kan også opstå som feks. via nabobygninger, smidt cigaret, brandfarlige lagrede væsker eller el installation, hvorfor alle større bygninger burde få installeret en moderne brandsikringsløsning. Derfor er installation og service eftersyn en del af en god brandsikring.

Brandsikring med sprinkler,- vandtåge eller skumanlæg

Vi tilbyder primært tre typer anlæg af brandsikring:

Kontakt os om brandsikring

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak omkring vores løsninger. Vi sidder altid klar til med en kompetent rådgivning og vejledning, og forsikre at du får den bedste løsning og tilfredshed.

Læs også: