Brandsikring

Brandsikring med kvalitetssikkerhed sikrer bygning og inventar

Brandsikring giver maksimal sikkerhed og tryghed i dagligdagenHos Flindtholt.dk tilbyder vi kun de bedste løsninger inden for brandsikring.

Vi kender naturligvis vigtigheden af en kvalitetssikring mod brand i Danmark, såvel som de standarder og lovgivninger det omfatter.

Derfor specialiserer vi os i, at alle bygninger kan få den bedste sikring, så mulige skader kan mindskes og værdigenstande reddes.

Sikkerhed til alle typer af bygninger

Vi tilbyder brandsikring til alle typer bygninger, som ønsker maksimal sikkerhed og tryghed i dagligdagen.

Erhvervskunder tilbydes store som små løsninger efter behov, så mulige skader på selve bygningen samt inventar kan mindskes, såvel som sikkerheden forbedres for medarbejderne.

Brandsikkerhed med sprinkling af plejehjem & plejecenter

Vi tilbyder effektive og sikre brandsikringsløsninger til både plejehjem og plejecentre. Vores systemer yder høj brandsikkerhed for beboerne, og sikrer en effektiv sprinkling af plejehjem i tilfælde af brand.

Et automatisk sprinkleranlæg er både et driftspålideligt system og samtidig en god økonomisk løsning, når der skal sikres med sprinkling af plejecenter.

Kontakt os gerne så vi sammen kan finde en løsning, der matcher jeres behov. Vi foretager også gerne ombygning samt tilpasning af eksisterende sprinklersystemer.

Installation & serviceeftersyn

Vi har mange års erfaring med sikring mod brande, og tilbyder fuld installation samt de lovpligtige eftersyn.

Brande kan også opstå f.eks. via nabobygninger, en smidt cigaret, brandfarlige lagrede væsker eller en defekt el installation, hvorfor alle større bygninger burde få installeret en moderne brandsikringsløsning.

Derfor er installation og sprinkler service samt eftersyn en del af en god sikring mod brand.

Brandsikring med sprinkler,- vandtåge eller skumanlæg

Vi tilbyder primært tre typer af automatiske brandsluknings anlæg:

Kontakt os om brandsikring

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak omkring vores løsninger.

Vi sidder altid klar til med en kompetent rådgivning og vejledning, og forsikre at du får den bedste løsning og tilfredshed.