Nyheder

16. marts 2023

FLINDTHOLT.DK søger sprinklertekniker til serviceafdelingen i ØST (københavnsområdet)

Flindtholt.dk er blandt de største virksomheder i Danmark indenfor sprinkling. Vi elsker det, vi laver og har en støttende- og uformel kultur.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og har erfaring med sprinklerarbejde eller lignende. I Flindtholt.dk tilbyder vi et job med gode kollegaer og frihed under ansvar. Vi forventer du har kundetække og er løsningsorienteret – også i pressede situationer.

23. juni 2022

FLINDTHOLT BLIVER DEL AF BST-GRUPPENS NORDISKE SATSNING

Flindtholt opkøbes nu af BST-gruppen som en vigtig del af deres nordiske satsning og ambition om at blive Nordens førende brandsikringsspecialist.

Flindtholt skal udgøre BST-gruppens platform i Danmark.

“Vi kender BST fra tidligere store projekter, og kulturen er godt afstemt med ånden i Flindtholt, så vi glæder os til samarbejdet og de nye muligheder det vil give os begge”, udtaler adm. direktør Andy Poulsen, Flindtholt.dk, der tilføjer at alle 3 partnere i Flindtholt har købt sig ind i BST-gruppen.

2018

Dansprinkler ApS og Flindtholt.dk er sammen en stærk spiller

Dansprinkler ApS og Flindtholt.dk ApS har smeltet aktiviteterne sammen i 2018 under navnet flindtholt.dk.

Det har skabt en ny og stærkere spiller på sikrings- og sprinkleranlæg, samt brandsikring. Dansprinkler med base i Holte er blevet et datterselskab til Flindtholt.dk i Slagelse.

Dansprinkler ønskede at sikre deres kunder en fortsat god og sikker service med installation og vedligehold af sprinkleranlæg og sprinklerløsninger. Og da der allerede var etableret et samarbejde med Flindtholt.dk, lå det naturligt for Dansprinkler at tilbyde Flindtholt.dk at overtage aktiviteterne i Dansprinkler.

(+45) 86 10 00 01
kontor@flindtholt.dk