Sprinklercentral

En professionel sprinklercentral redder både liv og værdier

En professionel sprinklercentral er kernen til en sikker og effektiv måde, at kunne håndtere en mulig brand rent metodisk. Funktionen ved anlægget er som en ”mellemmand”, der automatisk videregiver et advarselssignal om en opstået brand, hvorefter brandvæsnet på meget kort tid, kan reagere på alarmen.

Med andre ord spiller den en central rolle for en professionel brandsikring.

Et sprinkleranlæg, eller sprinklercentral skal naturligvis leve op til de skiftende krav i dansk lovgivning – hvilket vi hos Flindtholt naturligvis håndterer fuldt ud.

Placering af sprinklercentralen

Placering og montering af en anlægget er altid med udgang til det fri, så brandvæsnet har let og hurtig tilgang.

Vi har mange års erfaring med komplette løsninger, uanset om det er sprinkleranlæg , AVS-anlæg, vandtågeanlæg eller trapperumssprinkler systemer.

En sprinklercentral redder sekunder

Ved en mulig opstående brand kan en sprinklercentral redde sekunder for både liv og værdier i en bygning, hvor det kan have stor negativ betydning, hvis man spilder dyrebare sekunder.

Dermed er det ikke kun tryghed og forsikring centralen giver. Den kan også vise sig at være en rigtig værdifuld investering.

Læs om vores service aftaler.

Vejledning om sprinkleranlæg

Kontakt os til en uforpligtende snak – uanset om det er omkring sprinklercentral, sprinkleranlæg eller noget helt tredje.

Vi sidder altid klar i hele åbningstiden, til at vejlede dig og komme i mål sammen med os.

(+45) 86 10 00 01
kontor@flindtholt.dk