AVS anlæg

Professionel AVS anlæg

Overlad det til os

Vores AVS anlæg hos Flindtholt er af høj kvaliltet. Vores kompetencer og dansk sprinkler service sikrer vores kunder den bedste rådgivning, installation/ montering, og naturligvis eftersyn. Vi udfører eftersyn på alle vores løsninger, både indenfor automatiske sprinkleranlæg og på andre typer  AVS anlæg.

Vi ved, at sikkerheden er i højsædet, og derfor lægger vi en stor ære i vores arbejde. Hos os har vi en bred vifte af løsninger, der kan tilpasses kundernes behov. Bla. kan vi tilbyde et såkaldt vandtågeanlæg

AVS anlæg sikrer liv og værdier

Vores automatiske  sprinkleranlæg lever naturligvis op til alle lovgivninger der stilles til brandsikring.

Fordelen ved et moderne automatisk sprinkleranlæg er, at kunne kontrollere en mulig opstået brand meget hurtigt, samt være koblet til en sprinklercentral, hvorefter et beredskab kan rykke ud.

De løbende minutter inden branden slukkes betyder alt for de brandskader, der kan forekomme – og mindskes.

Læs om vores service aftaler.

Hør mere om vores anlæg

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om vores løsninger. Vi finder altid en god brandsikring af jeres bygning(er) med et professionelt AVS anlæg, som vi både leverer, monterer og foretager service eftersyn på.

Vi leverer en skræddersyet løsning, der tilpasses helt til jeres behov, og til en konkurrencedygtig pris.

Skal du have hjælp til en anden opgave?

Hos Flindtholt tilbyder vi blandt andet også vores kunder hjælp til sprinkleranlæg, brandsikring og sprinklercentral. Som professionelt sprinkler firma, kan vi hjæplpe dig med en lang række af opgaver indenfor ovenstående ydelser. Ring på tlf. nr.: 86 10 00 01 og hør mere.

(+45) 86 10 00 01
kontor@flindtholt.dk