Sprinklertekniker til serviceafdelingen i ØST (københavnsområdet)

Flindtholt opkøbes nu af BST-gruppen som en vigtig del af deres nordiske satsning og ambition om at blive Nordens førende brandsikringsspecialist.

FLINDTHOLT.DK søger sprinklertekniker til serviceafdelingen i ØST (københavnsområdet)

Flindtholt.dk er blandt de største virksomheder i Danmark indenfor sprinkling. Vi elsker det, vi laver og har en støttende- og uformel kultur.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og har erfaring med sprinklerarbejde eller lignende. I Flindtholt.dk tilbyder vi et job med gode kollegaer og frihed under ansvar. Vi forventer du har kundetække og er løsningsorienteret – også i pressede situationer.

I Flindtholt.dk’ serviceafdeling fortager vi forskellige opgaver såsom ombygninger, kontrakt-, servicearbejde, afprøvninger og fejlsøgninger/-rettelser, mv.

Du har kendskab til branchen, har tidligere arbejdet med sprinkler og kan fra starten arbejde selvstændigt. Du vil få egen firmabil med værktøj og arbejde ud fra din hjemmeadresse.

Arbejdsugen er fordelt på 4 eller 5 hverdage efter hvad vi aftaler og med 37 timer ugentlig.

Flindtholt.dk har hovedkontor i Slagelse og med afdelinger i København og Silkeborg.

Du kan læse mere om os på www.flindtholt.dk

Synes du det lyder som noget for dig, er du velkommen til at kontakte Claus Jeppesen på cj@flindtholt.dk eller 2199 0767.

Ansøg på jobindex https://www.jobindex.dk/jobsoegning?q=flindtholt

(+45) 86 10 00 01
kontor@flindtholt.dk