Flindtholt bliver del af BST-gruppens Nordiske satsning

Flindtholt opkøbes nu af BST-gruppen som en vigtig del af deres nordiske satsning og ambition om at blive Nordens førende brandsikringsspecialist.

Sprinkler firma med stærke værdier

Flindtholt opkøbes nu af BST-gruppen som en vigtig del af deres nordiske satsning og ambition om at blive Nordens førende brandsikringsspecialist.

Flindtholt skal udgøre BST-gruppens platform i Danmark.

“Vi kender BST fra tidligere store projekter, og kulturen er godt afstemt med ånden i Flindtholt, så vi glæder os til samarbejdet og de nye muligheder det vil give os begge”, udtaler adm. direktør Andy Poulsen, Flindtholt.dk, der tilføjer at alle 3 partnere i Flindtholt har købt sig ind i BST-gruppen.

“Henrik Flindtholt, Jégwan Kaaber og jeg vil forsat tegne ledelsen i Flindtholt.dk og der vil ikke være ændringer i forhold til vores kunder. De indgåede opgaver fortsætter som hidtil”, forklarer Andy Poulsen.

I salget af Flindtholt, indgår også virksomheden Teqview, et teknologiselskab der arbejder med SMART-teknologier og optimering af løsninger indenfor overvågning, service og vedligeholdelse af sprinkleranlæg.

Teqview har udviklet et produkt til automatisk overvågning af sprinklersystemer.

Flindtholt.dk forsætter under eget navn og med samme organisation som hidtil.

Teqview vil også forsætte i eget navn og egen organisation.

For BST-gruppen er opkøbet af Flindtholt et stort skridt i retning af at blive en komplet nordisk spiller.

“Vi har været i dialog med Flindtholt i lang tid og har lært virksomheden og dens ledelse at kende, hvilket gør det særligt glædeligt nu at gennemføre opkøbet. Jeg er overbevist om, at Flindtholt vil passe rigtig godt ind i BST-gruppen og sammen med Paloff, der blev en del af koncernen tidligere på året, udgøre et klart grundlag for vores fortsatte nordiske ekspansion.Teqview-produktet er en spændende tilføjelse, hvor vi får adgang til vores eget produkt til overvågede sprinkleranlæg,” siger Peter Bühler, CEO i BST-gruppen.

Købet af Flindtholt er en vigtig brik i puslespillet i BST-gruppens fortsatte ekspansionsrejse mod at blive en komplet nordisk brandsikringsspecialist med allerede etablerede platforme i Sverige, Finland og nu også Danmark.

BST-gruppen er markedsledende aktør inden for sprinklere og brandsikringssystemer i Sverige. BST har filialer rundt i Sverige. BST leverer komplette løsninger inden for design, installation og service samt vedligeholdelse på alle typer brandsikringssystemer. BST-Gruppen beskæftiger 530 medarbejdere i Sverige og Finland.

Læs mere om BST-Gruppen og Teqview her;  www.bstab.comwww.teqview.dk

Vil du vide mere om opkøbet?

Kontakt venligst:

Andy Poulsen, Adm. Direktør Flindtholt.dk
Mail: ap@flindtholt.dk
Tel: +45 30367112

Peter Bühler, VD BST-gruppen
Mail: peter.buhler@bstab.com
Tel: +4676-001 01 51

(+45) 86 10 00 01
kontor@flindtholt.dk