Vandtågeanlæg

Et vandtågeanlæg mindsker mulige vandskader

Et vandtågeanlæg giver sikkerhed og mange fordeleEt vandtågeanlæg er en effektiv metode, til at bekæmpe en mulig og pludselig opstået brand. Vandtågeanlægget er en moderne løsning, som har flere fordele frem for et typisk sprinkleranlæg.

De mange fordele ved vandtågeanlæg

En af disse fordele er blandt andet et meget lavt vandforbrug til slukning af en mulig brand. En anden fordel er, at anlægget samtidig mindsker de mulige vandskader, som skulle forekomme.

Ydermere evner anlægget, at sprede en effektiv slukning ud på større arealer, hvilket betyder en nemmere og mere effektiv brandslukning.

Vandtågeanlæg eller sprinkleranlæg?

Der er mange faktorer som spiller ind, før man kan drage en endelig konklusion til, om man skal vælge et vandtågeanlæg frem for et sprinkleranlæg.

Et sprinkleranlæg er det mere ”naturlige” eller almindelige valg til mange bygninger – hvilket også er en sikker løsning, som naturligvis skal leve op til de sikkerhedskrav, som løbende reguleres.

Et vandtågeanlæg er derimod en fantastisk enkel brandsikring med simpel installation og mindre vand, og som egner sig bedre til visse typer af bygninger, materialer og inventar.

Kontakt os om omkring sprinkleranlæg

Har du yderligere spørgsmål, så står vi altid klar med et kompetent team, som kan besvare alle dine spørgsmål omkring
vandtågeanlæg eller andet.

Vi finder altid en god løsning for vores kunder, med vejledning, installation og service af vores produkter, så vi sikrer, at alt virker, som det skal med sikkerheden i top.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak omkring vores løsninger.