Vandtågeanlæg

Vandtågeanlæg

Om Vandtågeanlæg

Et vandtågeanlæg er en effektiv metode, til at bekæmpe en mulig og pludselig opstået brand. Et vandtågeanlæg er en moderne løsning, som har flere fordele frem for et typisk sprinkleranlæg.

Fordele ved vandtågeanlæg

En af disse fordele er blandt andet et meget lavt vandforbrug til slukning af en mulig brand. En anden fordel heraf er, at det samtidig mindsker de mulige vandskader, som skulle forekomme. Ydermere evner et vandtågeanlæg, at sprede en effektiv slukning ud på bredere arealer, hvilket betyder en nemmere og mere effektiv brandslukning.

Vandtågeanlæg eller sprinkleranlæg?

Der er mange faktorer som spiller ind, før man kan drage en endelig konklusion til, om man skal vælge et
vandtågeanlæg frem for et sprinkleranlæg. Et sprinkleranlæg er det mere ”naturlige” eller almindelige valg til mange bygninger – hvilket også er en sikker løsning, som naturligvis skal leve op til de sikkerhedskrav, som der løbende reguleres i. Et vandtågeanlæg er derimod en fantastisk enkel brandsikring med simpel installation og mindre vand, og som egnes bedre til visse typer af bygninger eller materialer og inventar i en bygning.

Kontakt os om vandtågeanlæg

Har du yderligere spørgsmål, så står vi altid klar med et kompetent team, som kan besvare alle dine spørgsmål omkring
vandtågeanlæg eller andet. Vi finder altid en god løsning for vores kunder, samt vejledning, installation og service af vores produkter, så vi kan forsikre vores kunder, at alt virker, som det skal med sikkerhed i top.
Kontakt os i dag til en uforpligtende snak omkring vores løsninger.

Læs også: