Sprinkler Installation Service

Sprinkler Installation & Sprinkler Service

Vi tilbyder professionel sprinkler installation

Hos Flindtholt.dk tilbyder vi altid en kompromisløs og professionel sprinkler installation til både private og erhverv. Vi har mange års kompetent erfaring med installation og montering af sprinkler i alle slags bygninger.

En sprinkler løsning i 3 step

Det første skridt i processen er altid en uforpligtende og vejledende snak omkring hvilken type af sprinkleranlæg, som der er behov for – og til den givende type af bygning, og senere hen skal installeres/monteres. Herefter evaluerer vi selve den processdel af sprinkler installation, som afhænger af størrelsens omfang. Når monteringen er succesfuldt overstået og tjekket, vil der herefter foretages løbende eftersyn, hvor sprinkler service er en del af en hel løsning.

Løbende opfølgning af dansk sprinkler service

Vores løbende opfølgning af dansk sprinkler service skyldes flere årsager. Den primære er de sikkerhedsforanstaltninger, da brandsikring har høje krav og standarder, som vi naturligvis overholder. Derudover lægger vi også en stor vægt på, at tryghed og sikkerhed skal være i top.
Med andre ord er Flindtholt.dk din sikkerhed og garanti for, at alle sprinklere er i vores trygge kompetente hænder. Vi bibeholder en løbende professionel sprinkler service til både privat- og erhvervskunder, som forbeholder de aktuelle nye lovgivninger og de krav og standarder, som alle anlæg løbende skal leve op til.

Kontakt os om sprinkler installation & sprinkler service

Har du stadig spørgsmål vedrørende sprinkler installation eller sprinkler service, bedes du rette henvendelse til os.
Kontakt os uforpligtende i dag, så vi kan finde den helt rigtige løsning, som passer til dit behov.

Læs også: