Dansprinkler ApS og Flindtholt.dk ApS skaber en ny og stærkere spiller

Dansprinkler ApS og Flindtholt.dk ApS smelter aktiviteterne sammen, og skaber en ny og stærkere spiller på sikrings- og sprinklerløsninger. Dansprinkler med base i Holte bliver fremadrettet et datterselskab til Flindtholt.dk i Slagelse, Dansprinkler har ønsket at sikre sine kunder en fortsat god og sikker service med installation og vedligehold af sprinklerløsninger, og da der allerede var etableret et samarbejde med Flindtholt.dk lå det naturligt for Dansprinkler at tilbyde Flindtholt.dk at overtage aktiviteterne i Dansprinkler.

Ken Bøgh fra Dansprinkler udtaler, det lå helt naturligt at lade Flindtholt.dk drive virksomheden videre, de har en stor medarbejderbase med mange års erfaring, og med deres fokuserede strategi er Flindtholt.dk den helt naturlige arvtager for mig.

Andy Poulsen fra Flindtholt.dk udtaler, Dansprinkler har været kendt for deres gode service, og mange langvarige kunderelationer, og med vores ønske om at udbygge vores sprinklervirksomhed, var vi aldrig i tvivl om vi skulle overtage Dansprinkler, da tilbuddet bød sig. Vi imødeser en lys fremtid for den nye konstellation.

Slagelse

Holbækvej 11

4200 Slagelse

København

Stamholmen 193 F, 2. tv

2650 Hvidovre

Ålborg

Ålborg Kokkedalsvej 48

9460 Brovst